tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ah, kuinka ihana lahja...!


Sain aivan mahtavia syntymäpäivälahjoja ja tässä niistä ehkä kaikkein paras, todella pitkäaikainen haaveeni: Hackman Tools -sarjan uunivuoka. Olen aivan onnesta soikea ihanaakin ihanamman keittiötarvikkeen omistaja!








8 kommenttia:

  1. Hei tuohan olisi näppärä! Ehkä pitkäikäisempi kuin nuo teflon-pintaiset, joita mulla on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siitä en osaa sanoa, kun en ole vielä kertaakaan kokeillut... mutta hieno tämä ainakin on jollei muuta! :D

      Poista
  2. Ompas hieno! Bongasin sun blogin Irinan Ilmianna blogi -postauksen kommenteista ja jäin heti koukkuun ;D Ihanaa löytää uusia kivoja blogeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. dara, kiitos! ja onpas mainiota että irinan kautta tänne löysit, jee! tervetuloa! :) mä kävin heti kanssa tutustumassa daralandiaan ja tosi kivalta näyttää. niin on tosiaan ihanaa törmätä uusiin ja mageisiin blogeihin. :)

      Poista
  3. Blogissani on sinulle tunnustus! (:

    http://craftannabell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Loistavia kuvia Toolsin uunivuoasta! Olemme antamassa tälläistä häälahjaksi, mutta koska häät ovat ulkomailla ja kaukana parin kotoa, emme voi viedä sitä juhliin. Joten ratkaisemme ongelman laittamalla kortin mukaan kuvan lahjasta. Eihän haittaa jos lainaamme sinun loistavia kuviasi? Iittalan sivuilla ei ollut oikein mitään hyviä kuvia tästä.

    Tämä on muuten aivan loistava tuote, ollut meillä käytössä ainakin 5 vuotta lähes joka viikko. Joka kerta tulee iloiselle mielelle kun sen ottaa kaapista :) ja ei ole käytössä mennyt miksikään. Hintaahan sillä oli, mutta on kyllä todellakin sen arvoinenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi welmu ja kiitos viestistäsi! tokihan voit lainata kuviani, kiitos kun kysyit ja kerroit tarkoituksenkin. oli kiva kuulla että piditte kuvistani ja autan mielelläni häälahjasuunnitelmissanne. :)

      tykkään itsekin tästä vuoasta todella paljon, kuten myös toolsin kattiloista - ovat todella kauniita ja kestäviä käytössä!

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)