perjantai 1. elokuuta 2014

Living Deauville

Viime viikolla teimme kesäretken Naantaliin ja siellä vierailimme mm. aivan ihastuttavassa putiikissa nimeltä Living Deauville (Henrikinkatu 6).

Olisin voinut kierrellä, ihastella ja hypistellä siellä vaikka kuinka pitkään ja etenkin yhdessä nurkkauksessa viihdyin tovin jos toisenkin: ihania tuotteita ja ihana värimaailma! Kotona sitten huomasin, että kaikki liikkeessä ottamani kuvat ovatkin juuri tuosta nurkkauksesta. :)













Mieli olisi tehnyt ostaa paljon paljon muutakin, mutta hillitsin itseni ja valitsin ostoskoriini vain muutaman tuotteen, eli Nicolas Vahén kylmäkassin ja suolamyllyn sekä Miss Étoilen leivoskoristeita.









Suosittelen kyllä ehdottomasti piipahtamaan jos Naantalissa päin satut liikkumaan, itsekin aion ihan varmasti mennä uudestaan.

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti käyn kyllä piipahtamassa :) Tämä postaus tuli kuin tilauksesta, kun olemme parin viikon päästä lähdössä käymään Muumimaailmassa niin haluan kyllä käydä tuollakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, olipa mainio ajoitus sitten tälle kirjoittelulle. :) kivaa kesäretkeä teillekin!

      Poista
  2. Tuo suolapurkki on just hyvä, kun murskaaja korkissa.... ja tietysti nätti kuin mikä. Mä oon ihan menettänyt sydämeni noille Vahén tuotteille. Paljon hyvää makua ja kaunista katsoa.

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)