tiistai 17. helmikuuta 2015

Laskiaishodari

Laskiaispullat ovat suurta herkkuani ja tykkään niistä nykyään sekä hillolla että mantelimassalla. Aiemmin valintani oli aina hillo, mutta kerran päädyin maistamaan mantelimassalla täytettyä laskiaispullaa ja kas kuinka herkullinen oli sekin!

Itse en ole useinkaan laskiaispullia tehnyt, vaan melkein aina ostanut valmiina ja sen vaikean valinnan edessä että ostaako hillo- vai mantelimassaversio. Nyt silmiini osui Soppa365-sivustolla riemastuttava idea, joka poisti tämän valinnan vaikeuden: laskiaishodarit!

Näitähän oli pakko testata ja täytyy sanoa että herkullisilta maistuivat. En aivan onnistunut pullien muotoilussa, niistä ei tullut ihan niin pitkulaisia kuin olisin toivonut, vaan ne kohosivat melko pallukkamaisiksi, mutta onnistuin minä silti hieman hodarifiilistä saamaan aikaan:





Ja tosiaan mikä parasta, näissä on täytteenä molempia, sekä hilloa että mantelimassaa - nam!

Tässäpä vielä linkki ohjeeseen, jossa valmistetaan laskiaishodarin lisäksi toinenkin hauska laskiaispullaversio, laskiaiswrap.

Mukavaa laskiaistiistaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)